Inbjudan till vår första gudstjänst

Inbjudan till vår första gudstjänst

Kära vänner,

Efter att ha träffats veckovis sedan september och samtalat ingående om olika aspekter av kyrkans väsen, ordning och uppdrag avser vi, om Herren vill, att bilda Göteborgs 8:e Baptistförsamling i ett församlingsmöte den 24 mars för att sedan fira vår första gudstjänst som församling på palmsöndagen den 25 mars kl 10:30 i Allégården på Södra Allégatan 4 i Göteborg.

Detta är en stor glädje för oss, en glädje vi önskar dela med vänner och bekanta, såväl kristna som av andra trosuppfattningar. Därför vill vi inbjuda dig till denna glädjehögtid. Ta gärna med familj och vänner.

Gudstjänsten börjar alltså 10:30 och kommer att pågå i uppskattningsvis två timmar, där vi kommer att tacka Gud i bön och sång samt lyssna till predikan och avskilja äldste och diakoner. Barnen (upp till ca 5-7 år) kommer att gå undan under någon timme i samband med predikan för en egen stund tillsammans. Om man har spädbarn kan man röra sig i gudstjänstrummet eller till ett litet sidorum eller till cafésalen som också ligger precis intill. Efter gudstjänsten stannar vi kvar en stund och äter tårta.

Församlingen, som uppenbarligen är ett kärt barn, har två namn. Vårt formella namn är Göteborgs 8:e Baptistförsamling, men så länge vi kan och får vara i Allégården vill vi kalla oss för Allékyrkan. Vi håller som bäst på att arbeta med hemsidan där all information kommer att läggas ut löpande.

Varmt välkommen!

0 kommentarer

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *